Mi tei – Ik ben

Over mij

Mijn naam is Maudi Gabriëlle Bernadina. Met mijn kunst neem ik je mee op reis naar de Cariben.

Geboren en opgegroeid op Nederlands grondgebied, getogen en gevormd op Curaçao. Ruim 20 jaar geleden heb ik mij weer gevestigd in Nederland waarbij er altijd een sterke drang is geweest om mijn Curaçaose roots een plek te geven in mijn leven. Uiteindelijk heeft dat een eigen vorm gekregen in MGB Creations waarbij mijn creativiteit vorm krijgt ‘manera mi kurason ta bise’ (zoals mijn hart het zegt).

Van jongs af aan is zorg voor mijn naasten en voor mijn omgeving een deel van mij geweest naast mijn creativiteit. Als kleuter kon ik mij al uitleven met kwasten en potten verf, als jong meisje heeft mijn creativiteit mij geholpen om door mijn pubertijd heen te komen. De wereld ging toen open en wat ik zag was een groot onrecht wereldwijd. Vragen over het bestaan van honger, oorlogen en ander onrecht hielden mij bezig. Zoekend naar antwoorden waarom wij mensen zijn zoals ze zijn. Kon ik een klein beetje bijdragen, het was eerder opgroeien en leren omgaan met de realiteit en de mogelijkheden. Zo heb ik altijd willen bijdragen aan een betere wereld.

Met de oprichting van mijn eigen stichting en deelname als bestuurslid bij diverse non-profit organisaties heb ik gehoor kunnen geven aan dat stukje ‘zorg’ en mijn roots tot het moment dat ik in een totale stilte terecht kwam. Rock bottom, niet naar voren, niet naar achteren. Vanuit die totale niet-beweging ben ik gaan schilderen op mijn manier. Bijdragen met eigen creaties, met creaties die de wereld mooier maken. Zo ben ik in 2016 naar mijzelf gaan luisteren en daar uiting aan gaan geven: MGB Creations was ontstaan.

De weg naar verbinding met mijzelf, op een andere wijze connectie maken met mijn thuis Curaçao, op een mooie manier verbinding maken met de wereld. Met mijn schilderwerken wil ik licht en liefde de wereld in brengen.

Galerij

Pittige kleuren en dikke verflagen springen van mijn kunstwerken.

Ik daag mijzelf elke keer weer uit met verschillende materialen te werken zoals drijfhout, pasta en/of papier maché om een diepere indruk achter te laten. Elk werk is een uitdaging die laag op laag tot stand komt.

Loop door de galerij >

Contactformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

MGB Creations

Maudi Bernadina

Atelier MGB Creations
Heer Bokelweg 157 – midden
Tel. 0031 6 205 88 741 | maudi@mgbcreations.com
KvK-nummer 67397921 | BTW-nummer NL002268221B25

Neem contact op via het contactformulier of via overige contactgegevens.

Contactpagina >

Volg mij op Social